Over ons2017-11-18T22:43:00+01:00

Verzekeringskantoor Clijsters is een gevestigd familiebedrijf dat al drie generaties meedraait, met Jan Clijsters als grondzetter. Zijn zoon Lode Clijsters heeft in 1984 de zaak verdergezet en nadien samen met zijn echtgenote Elsky Claessens uitgebouwd tot een erkend, professioneel bank- en verzekeringskantoor in de regio. In de loop der jaren werden enkele medewerkers aangenomen. Sinds 2017 versterkt dochter Maxime Clijsters het team, dus de voortzetting door de volgende generatie is ook verzekerd!

Een vlotte service en een open en oprechte vertrouwensband met onze klanten en onze partners zijn belangrijke waarden voor ons kantoor. We willen onze klanten een allround bescherming bieden tegen de risico’s in hun privé- en professioneel leven. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor kwalitatieve bank- en beleggingsproducten, waarbij we steeds oog hebben voor fiscale optimalisatie.

Onze jarenlange ervaring en passie voor het vak resulteert vaak in appreciatie van onze klanten voor onze diensten. Dit vertrouwen geeft ons het plezier om ons elke dag opnieuw voor u in te zetten!